تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

وزیر کشور: آمریکا نمی تواند در کشورها دخالت کند

وزیر کشور تأکید کرد: نماینده عراق در شورای امنیت مواضع خوبی گرفت. آمریکا باید بفهمد نمی تواند در کشورها دخالت کند، سوریه و یمن را بمباران و در همان حال از رژیم صهیونیستی حمایت کند. ما از مواضع دولت و مردم عراق برای پشتیبانی از فلسطین هم تشکر می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۶ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 07
کد خبر: ۲۲۷۳۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی وزیر کشور امروز (چهارشنبه ۱۸ بهمن) در دیدار با مشاور وزیر کشور عراق و هیأت همراه، گفت: نماینده عراق در شورای امنیت مواضع خوبی گرفت. آمریکا باید بفهمد نمی تواند در کشورها دخالت کند، سوریه و یمن را بمباران و در همان حال از رژیم صهیونیستی حمایت کند. ما از مواضع دولت و مردم عراق برای پشتیبانی از فلسطین هم تشکر می‌کنیم. در نقطه حساس تاریخی هستیم که جهان باید مواضع امت اسلام را بشنود.

وی درباره رویداد بزرگ اربعین حسینی در سال گذشته هم اظهار کرد: در خصوص اربعین تجارب خوبی در سال گذشته داشتیم که حاصل هماهنگی ها بود.

وزیر کشور با تقدیر از نخست وزیر و وزیر کشور عراق در این زمینه، ابراز امیدواری کرد مراسم اربعین امسال بهتر از سال گذشته برگزار شود و کمبودها را جبران کنیم.

وحیدی با اشاره به توافق۳۶ بندی هیات های ایران و عراق بر برطرف ساختن مشکلات عبور از مرز، حمل و نقل، امکانات و خدمات بهداشتی و جاده ها تاکید کرد.

وی خواستار اجرایی شدن کامل این توافق شد و یادآور شد توسعه در پایانه ها و تاسیسات مرزی ضروری است و همچنین خط شلمچه-بصره هم می تواند برای استفاده زوار مفید باشد.

وزیر کشور همچنین بر حمل و نقل دریایی هم تاکید کرد و گفت این اقدام و توسعه بازارچه های مرزی برای تحکیم روابط دو کشور و کمک به معیشت مرزنشینان اثرات مثبتی دارد.

در این نشست سید مجید میراحمدی معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور نیز اظهار کرد: امروز میزبان دو هیأت اربعین و مرزی از کشور عراق بودیم.

وی با بیان این‌که «در سفر قبلی به بغداد دو صورتجلسه برای اربعین امسال و مسایل مرزی تهیه شد»، گفت: در جلسه امروز قرارگاه مشترک اربعین با همکاری طرف عراقی، ۳۶ بند مورد توافق قرار گرفت.

زیارت اربعین نقطه همکاری و برادری دو کشور

سپهبد سعد معن ابراهیم مشاور امنیتی وزیر کشور عراق هم در این دیدار اظهار کرد: باعث افتخار است که با جنابعالی دیداری کنم و حامل سلام وزیر کشور عراق برای شما هستم.

وی با بیان این‌که «نیت صادقانه این است که هر دو طرف می خواهند زیارت اربعین با آرامش و سلامتی همه زایران برگزار شود»، خاطرنشان کرد: حمایت نخست وزیر عراق و وزیر کشور به هماهنگی خوبی منتهی شده است. زیارت اربعین صرف زیارت نقطۀ همکاری و برادری دو کشور است.

عمر الوائلی رئیس هیات گذرگاه‌های مرزی عراق نیز با اظهار امیدواری از این‌که هماهنگی های بهتری در زمینه برگزاری مراسم اربعین انجام شود، گفت: در سازمان گذرگاه مرزی تلاش می کنیم تا خدمتگزاری به زایران و ترددها روان باشد.

وی با تاکید بر این‌که با تبادل اطلاعات و هماهنگی مشکلات را بر طرف می کنیم، افزود: درهای سازمان ما برای ایرانیان جهت تبادلات مرزی و زیارت باز است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر